Om Pixit Design

Pixit Design hjælper virksomheder i alle størrelser med udvikling af visuel identitet, webdesign, annoncer, brochurer mm. Pixit Design tilbyder virksomheder i hele landet kvalificeret sparring til markedsføring og branding, baseret på en solid erfaring. Desuden tilbyder Pixit Design undervisning i Dynamicweb CMS og Adobe-pakken i form af halv- og heldagskurser, og kan også yde support i diverse CMS'er og programmer.

Undervisning og support i Dynamicweb CMS er blandt specialerne, som Pixit Design tilbyder egne Dynamicweb-kunder, men også som en ydelse for andre Dynamicweb-partnere, hvor Pixit Design fungerer som underleverandør. Som udvikler af Dynamicweb-baserede websites siden 2000, kan Pixit Design supportere og undervise i nye såvel som ældre Dynamicweb-løsninger. Pixit Design leverer dog også support og udvikling af løsninger baseret på andre Content Management Systemer.

Pixit Design er ejet af Tommy B-Kuhlmann, der har over 20 års brancheerfaring med markedsføring og reklame. En baggrund som grafiker/illustrator/Art Director, kombineret med stor erfaring med teknik, web- og konceptudvikling, sikrer en stærk kombination af kreativ og teknisk indsigt, der kommer kunderne til gode.

Pixit Design dækker hele paletten af ydelser til din virksomheds markedsføring. Med en bred vifte af samarbejdspartnere og dygtige leverandører, kan Pixit Design sammensætte det rette team af specialister til at levere den løsning, som bedst opfylder kundens specifikke ønsker. Pixit Design kan også levere ad hoc løsninger i form af kreativ sparring og teknisk hjælp, hvis det er det, der er behov for.

Tommy B-Kuhlmann, Pixit DesignKontakt Tommy B-Kuhlmann for en uforpligtende snak om, hvordan du kan øge din virksomheds synlighed.

Det koster ikke noget!

Ring på Tlf: 4117 9705
- eller send en mail til Tommy@pixitdesign.dk